Recepten

In mijn boekenkast staan supermooie kookboeken uit alle delen van de wereld. Je weet wel… als je nu zou beginnen dan heb je aan het einde van je leven nog niet alles geprobeerd;)…

En dan heb ik ook nog eens een behoorlijke wensenlijst voor meer….

Blauwe schrift

Mijn blauwe “schrift” ligt daar ook tussen en stiekem pak ik die er toch het vaakste bij. Handgeschreven recepten van probeersels en online vondsten. Om niet iedere keer foto’s te maken van deze recepten en deze te app-en naar mijn lieve vriendinnen:)… zet ik mijn lievelingsrecepten hier voor jullie neer. Mochten jullie ook wat verandering willen aanbrengen dan hoeven jullie deze zelfde zoektocht niet meer te maken:)

Op Pinterest staat ook een bord met spullen voor op je boodschappenlijst.

In een ander blauw schrift schrijf ik verzorgingsideetjes op. Zoals honing op mijn toet. en olijfolie in mijn haar… de natuur heeft de mooiste dingen voor ons.

Daar later meer over.

50…max.

Ooit had ik het idee om niet ouder te willen worden dan 50. Die aftakeling, die zag ik als puber namelijk niet zitten… Beetje puffend en zuchtend een trap op moeten. Dat beeld. Nu denk ik dat ik er minimaal het dubbele van wil maken. En lekker!! eten is daar volgens mij een belangrijke factor in.

Daarom hier een receptenpagina. In te delen naar momenten van de dag… en af en toe een “quilty pleasure” er tussen. Het leven mag wel leuk blijven…

Hoofdstreven:

Fit en mooi!

door: minder pieken in bloedsuikerspiegel, echt eten en geen shit, en bovenal lekker eten!

Zoeken en vinden

Aan de juiste indeling en het toevoegen van extra recepten wordt gewerkt. Ik ben er nog even meer aan het goochelen… Ook over een nog betere indeling….. Tot die tijd: Typ je rechtsboven bij “search” “recept” in dan verschijnt alvast mijn old time favorite muesli recept.