Zeg eens E!

Met mijn bedrijf Zeg eens E! help ik ondernemers met communiceren met effect.

Ik ben traditioneel geschoold als marketeer aan de Hoge Hotelschool. Maar inmiddels gelden er andere communicatiewetten. Het internet heeft e.e.a. veranderd. Afgelopen jaren ben ik positief verrast door de kracht van de inzet van Social Media. Niet als kanaal om alleen maar te zenden! Maar als middel dat je in staat stelt om te kunnen; luisteren, gunnen en verbinden. Maar dan met de bril van een hotello op: dienstverlening blijft key.

Zeg eens E! abonnement

Er is helaas geen toverformule of stappenplan die je helpt meteen ‘winst’ te behalen. De kracht van sociale media, de kracht van goed communiceren zit in ‘aandacht’ en ‘persoonlijk’ contact. Daarnaast is niet ieder bedrijf, iedere ondernemer hetzelfde. U kunt met Zeg eens E! een abonnement afsluiten. Een “op maat” manier van samenwerken die zorgt dat u resultaat gaat boeken met uw communicatiebeleid. Meer info hierover op mijn zakelijke site: http://www.zegeense.nl

Enthousiaste spreker en trainer

Afgelopen jaren heb ik veel “social media” trainingen en nog meer lezingen mogen verzorgen voor zeer uiteenlopende organisaties. Nooit een standaard verhaal, maar altijd op maat. Echt leuk om te doen! Of dit nu is binnen de bouwbranche, technische toeleveranciers, bijscholing huisartsen of thuiszorgorganisatie en onderwijs…. Een goede training brengt energie en levert ook echt iets op!

Dagvoorzitter

Geen event is hetzelfde en dat geldt ook voor een goede dagvoorzitter. Zoekt u een enthousiaste vrouwelijke entertainer, scherpe moderator en inhoudelijk vakkundige gespreksleider…. dan kom ik graag met u in contact. Graag ondersteun ik u in het vormgeven van een zinnenprikkelend event. Ik zal op energieke wijze een goede bijdrage leveren aan uw event.

Voor meer inhoudelijke informatie en een overzicht van mijn relaties verwijs ik u graag naar de website van Zeg eens E!

visitekaartjes Zeg eens E!