Uit de running

Afgelopen periode was ik zogezegd: uit de running. Ik onderging vorige week een hersteloperatie aan mijn linkervoet. Vast geen hogere wiskunde in orthopedieland, maar wel impact op mij.

Voor de tweede keer in een jaar bevind ik mij nu gestrekt op de bank. Ingepakt pootje omhoog. Maar voor het goede doel! Ik ben erg blij dat ik dit toch heb doorgezet. Straks loop ik vast weer rond op mooie hoge hakken;)… Dat heb ik wel besteld bij de arts in ieder geval;)

Een vrouw moet nu eenmaal veel schoenen hebben;)

Heel mooi om te merken dat ik mijn ‘ineens verplichte vrije tijd’ nu besteed aan dit blog, volschrijven van mijn ‘blauwe schrift’, uren op YouTube kijken naar geweldige foodbloggers! Ik word er oprecht blij van. Die rustperiodes hebben mijn ideeënlijst in Evernote in ieder geval weer enorm gevuld.

Om snel weer in mijn gewenste tempo te komen… want jak wat ben ik wiebelig van alle medicatie… eet ik nu zo goed mogelijk. Maar mijn mannen vinden dit niet altijd even handig. Verder heb ik net gesproken met een orthomoleculair therapeute. Wat een bijzonder beroep heeft zij. Maar later meer hier over.

Doordat ik natuurlijk zo veel bezig ben geweest met (helende) voeding verraste het mij trouwens dat ik in het ziekenhuis qua eten geen (in mijn ogen dan hè) gezonde keuze kon maken voor het eten.

 

Comments are closed.