Het verboden woord…

Wat zullen wij als maatschappij nu weer eens hypen?… Ah ja… dit keer SUIKER.

Je mag mij voor veel dingen wakker maken. Vooral eten. Ik houd er van! Echte fudge, chocoladerozijnen.. vele soorten kaas *waterlooptindemond*. Ik ben dan ook liever “iets meer om van te houden” dan een.. tja… iemand die liever water bestelt dan champagne zeg maar. Het woord “sellig” staat in ons woordenboek;). Gelukkig maar.

In mijn cursus “website bouwen” mag ik nog een oefening doen. Namelijk invoegen van een YouTube filmpje. En ik ben meteen op zoek gegaan naar een van de filmpjes die mij aan het denken heeft gezet. Want zelf blijven nadenken is wel handig. Voor alles vind je namelijk een passend online antwoord.

Maar…. wat geraffineerde suiker met ons doet… en waar het allemaal ongevraagd in zit.. en dat de industrie er al wel 50 verschillende namen voor heeft bedacht…. Dit heeft een effect gehad op mijn eigen speurtocht … En daarom deze keuze.

En dan nu het filmpje invoegen;)

Comments are closed.