Bedankt 2014 | Hallo 2015

Dankbaar

In alle drukte vergeet je soms wel eens even stil te staan. Maar nu de boekhouding 2014 weer is afgehandeld (de downside van ondernemen ;)) besef ik het weer… Wat ben ik blij dat dit 7 jaar geleden ondernemer ben geworden.

Hieronder een korte terugblik en het vizier op 2015

In 2014 heb ik mooie dingen mogen doen; Inspirerende “op maat-lezingen” mogen verzorgen voor verschillende bedrijven en instellingen. Trainingen “effectief online communiceren” mogen maken en geven. Optreden als dagvoorzitter bij bijeenkomsten. En natuurlijk de Zeg eens E! abonnementen.

Deze week heb ik een onderzoek mogen afronden voor het cluster vrijetijdseconomie van de Regio Zwolle. Gedurende een half jaar sprak ik persoonlijk met veel ondernemers.

Als alumni van de ELLLA (Een Leven Lang Leren Academie) heb ik ook besloten te blijven studeren. Leren maakt hongerig. Ik heb o.a. Emergenetics gedaan (later meer hierover) en in 2015 heb ik mijn papieren NLP in de pocket.

Vizier op 2015

Bij de loodgieter lekt de kraan… Ik heb wensen (noodzaak) t.a.v. mijn eigen website en online profilering. Achter de schermen wordt hier al aan gewerkt.

Zowel dit persoonlijke blog als de site van Zeg eens E! komt in een fris jasje.

Verder zal ik vaker in actie gaan komen als dagvoorzitter en bouw ik de coachingsessies met ondernemers verder uit. Wat n et verandert is de rode draad waar ik blij van wordt:

Zeg eens E! communiceren met effect

Comments are closed.