Twee weten er meer dan één…;)

Borrelen loont!.. of beter gezegd: Echt contact.

Peter Vader en ik kenden elkaar al van gezicht en naam, onze wegen kruisten elkaar geregeld in het Zwolse. Maar tijdens een ‘ouderwetse’ borrel in de zon op een terras kwamen wij echt in gesprek. Vooral het ‘waarom’ van ons werk zorgde voor een interessante klik. Of je nu praat over de kracht van non-verbale communicatie of over strategische communicatieplannen en de kracht van sociale media… in de kern is er maar één ding dat echt werkt. Wij kunnen ons laten trainen, protocollen samenstellen en ons hebben en houwen online zetten. Maar zonder echt contact te (willen) maken gaat het licht niet branden. Graag helpen wij teams en organisaties om optimaal te communiceren. Woorden als klantbeleving, voorkeursgedrag, samenwerken zullen vallen, maar in de kern gaat het over: optimaal ondernemen terwijl het leuk samenwerken is.

website Peter Vader

Comments are closed.